Kinderen en jongeren

Meesteres heeft ook boeken geschreven voor jongeren en kinderen. Ze kan dat doen omdat ze ooit een kind was en ze was ooit jong. Ik kan me dat niet voorstellen, maar ze liet me foto’s zien en beweerde dat zij het was. Nou … iedereen kan zeggen dat …

Maar ze zegt dat ze niet vergeten is hoe het voelt om een kind en een jongere te zijn en dus denkt ze dat ze zoiets kan schrijven. Nou, ze worden gelezen, haar boeken voor kinderen en jongeren en ze heeft zelfs positieve vijf-sterren beoordelingen voor hen gekregen. Ik begrijp het niet, maar het zit zo. En als de royalty’s op mijn puddingrekening komen, dan vind ik dat prima. Dan kunt u ook de boeken van uw maîtresse lezen. Omdat lezen leuk is. Zelfs als er geen foto’s van mij in staan.

Mijn maîtresse heeft de geschiedenis van een kostschool en paardenboeken geschreven… en ze heeft geschreven over hoe een teefje praktische grappen maakt in de hondenhemel en de zeven dwergen en Frau Holle leert kennen en alle dingen die ze met hen meemaakt en dan begint het te sneeuwen op aarde als ze met Frau Holle tekeergaat. Dat vind ik erg grappig. Het boek heet „Deika op wolk 7“. Hier is het verhaal. Kijk:

De Nederlandse versie volgt

 

Ik wil dat ze me voorleest.

Dan heeft meesteres een grappige berenfamilie uitgevonden. Dit zijn de dansende beren. En het boek heet „Dancing Bear Stories“. Ik vind de verhalen ook heel grappig. Veel mooier dan haar volwassen verhalen en vooral dan de leerboeken. Ik denk dat ze meer in die richting zou moeten schrijven. Maar ze zou onze computer vaker moeten gebruiken. En ik heb het veel dringender nodig.

En Meesteres heeft ook een spookverhaal geschreven. Het heet „Casimir het kasteelspook“. Dat vind ik ook leuk.

Ze heeft de Casi uitgevonden omdat haar maîtresse ook kinderdansen doet en soms lukt het gewoon niet omdat een kind ziek is of moet leren voor school en als ze met hen danst en ze heeft geen danspartner, dan zijn de kinderen altijd erg verdrietig dat haar maîtresse geen danspartner heeft en dan vertelt ze hen dat ze Casimir wel heeft. Vanaf dat moment maakten alle kinderen altijd ruzie over wie er met Casi mocht dansen en het was helemaal niet erg als een van hen geen danspartner had omdat iedereen met Casimir wilde dansen.

Dus nu weet je wat mijn maîtresse in deze richting heeft geschreven en wat ik erg leuk vind.